Veelgestelde vragen2018-02-02T15:35:22+00:00

Veelgestelde vragen

Als coach ben ik gevestigd in Berkel en Roderijs. In principe vinden de gesprekken plaats in mijn praktijkruimte aan huis. Om geconcentreerd te kunnen werken aan je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei is het aan te raden om te kiezen voor een ontspannen locatie buiten je werk- en/of privésituatie. Hierover kunnen we afspraken maken. De keuze is aan jou of aan de opdrachtgever.

In een kennismakings-/intakegesprek maken we persoonlijk kennis met elkaar. Jij geeft aan waarmee ik je kan begeleiden om antwoord te krijgen op je vraag en ervaart tegelijkertijd wat ik als coach voor jou kan betekenen. Als er een klik is, kunnen we direct een vervolgafspraak maken. Het kennismakings- /intakegesprek duurt gemiddeld 45 minuten tot een uur.
Je maakt een afspraak door een mail te sturen via het contactformulier op de site of rechtstreeks te mailen via info@wishfulcoaching.nl . Bellen kan ook, t. 06-18258646. Als ik de telefoon niet aanneem, spreek dan je naam en contactgevens in en laat me weten wanneer ik je kan terugbellen. Uiteraard neem ik zsm contact met je op.

Je kunt een afspraak maken voor een éénmalig loopbaancoach gesprek of persoonlijk coachgesprek. Een groot aantal cliënten vindt het prettig om na de afronding van het coachtraject, losse consulten te volgen. Ook als je een specifieke vraag wilt onderzoeken, kan een eenmalig coachgesprek zicht geven op wat je wilt. Neem gerust contact op voor een éénmalig coachgesprek.

Een coach gaat minder diep in op emotionele problemen dan een psycholoog en laat het verleden meer voor wat het is. Bij coaching wordt vooral toekomstgericht gewerkt. Deze werkwijze biedt handvatten om oplossingsgericht en vooral concreet aan de slag te gaan met je vraag.

Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden verzet. Bij annulering binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd.

Voor particulieren is coaching als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op je functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Coaching wordt geregeld door werkgevers vergoed. Veel werkgevers vergoeden coaching vanuit secundaire arbeidsvoorwaarden of vanuit het opleidingsbudget. Vraag er dus zeker ook naar bij je werkgever. Laat een coaching traject bijvoorbeeld opnemen in jouw persoonlijk ontwikkelingsplan (pop).

Motiverende, inspirerende spreuken

Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent.