Over mij2018-02-03T11:30:06+00:00

Over mij

Ik ben Saskia Adelmund, 42 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.
In mijn vrije uren luister ik graag naar muziek. Dansend en zingend door het leven gaan is mijn ding.
Daarnaast kook en eet ik graag. Als ik de kans had zou ik de hele wereld over willen reizen. Andere geuren, kleuren, gewoontes, klanken inspireren mij.

In mijn jonge jaren ben ik begonnen met werken bij de politie. Tijdens de tien jaar die ik bij de politie heb gewerkt, stapte ik tijdens heftige en emotionele momenten bij mensen in hun leven. Daar heb ik ontzettend veel levens- en werkervaring opgedaan.
Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de gemeente, waar ik verschillende functies heb vervuld, van de uitvoering tot een coordinerende rol.
Mijn huidige functie bestaat deels uit coachende taken. Om dit verder uit te breiden ben ik een opleiding gaan volgen tot professioneel coach.

Vanuit mijn directe omgeving krijg ik regelmatig te horen dat mensen het fijn vinden dat ik mijn postitive en nuchtere visie op zaken geef. Omdat ik vaak anders denk, krijgt men hierdoor een andere blik op een situatie. In de loop der jaren kreeg ik steeds positieve reacties en ben me gaan verdiepen hoe ik anderen hier ook toe kan aanzetten. Mijn uitgangspunt ligt in het denken vanuit mogelijkheden en positiviteit.

Geregeld pak ik de ruimte voor nieuwe stappen in mijn leven. Mijzelf toestaan om deze stappen te nemen beschouw ik als vrijheid en zuurstof! Het maakt mij blij.
Vanuit deze gedachte ben ik mijn mijn praktijk ‘Wishful coaching & advies’ gestart.

Ik ben een goede luisteraar, rustig en betrokken. Daarnaast ben ik recht voor zijn raap en tegelijkertijd respectvol in de omgang met mijn medemensen. Dit alles gecombineerd met een goed gevoel voor humor. Ik gebruik mijn kennis en ervaring en vooral mijn creatieve visie en innovatieve coachmethodes om tot de kern van een probleem te komen. Vanuit daar hoop ik de ander te inspireren om tot eigen inzichten en oplossingen te komen.